Om oss


1.png

Henan Yuntian Crane Co., Ltd. som ligger i kranbyen i Kina (dekker mer enn 2/3 kranmarkedet i Kina), som består av mange erfarne kraneliter, inkluderer ingeniører, og vi vet hvordan du skal kontrollere krankvaliteten strengt for deg, spare ekstra eksporterende kostnad for deg, slik at vi kunne gi deg toppkvalitetsindustrien kran med best pris. I tillegg kan vi forsyne deg med nøkkelprosjektet, inkludert installasjon, igangkjøring og så videre hvis du trenger det.


Vi kan levere deg alle typer kraner fra 0,25tons til 900tons, passere GB / T 19001-2000 idt ISO 9001: 2000, GB / T 24001-2004 idt ISO 14001: 2004, GB / T 28001-2001, OHSAS 18001: 1999, CE, GOST, SGS, TUV, BV og så videre. Vi har eksportert våre kraner til Australia, Bangladesh, Irak, Pakistan, Filippinene, USA, Egypt, Peru, India, Turkmenistan, Singapore, Etiopia, Sør-Afrika, Saudi-Arabia, Malta, Albania, Ukraina, Vietnam, Kenya, Nigeria, Kamerun, Uruguay, Bahrain, Thailand, Kasakhstan, Tyskland, Sultan, Chile, Oman, Romania, Malaysia, Armenia, Jordan, Russland, Swaziland, Qatar, Brasil, Jordan, Colombia, Kamerun, Sri Lanka, Brunei, Indonesia og så videre, totalt mer enn 100 land, mottok god bekreftelse og velkommen fra dem, og vi er stadig mer ekspert på kran som eksporterer nå. Vi tar alltid tenet med "jo høyere vår kreditt er, jo sterkere vil vårt selskap være". Og behandle hver kunde med vennlig hilsen. Vi vil være veldig glade for å få venner med deg fra hele verden og håper å etablere langsiktig godt samarbeid med tjenesten "rask, tro og høy kvalitet"!


hvorfor velge oss


2.png

Vi er differensiert av vårt etablerte nettverk av leverandører som gjør at vi kan være mer kostnadseffektive. Vi tilbyr et kvalitets- og pålitelig produkt, og vi kan garantere langsiktig tilgjengelighet. Med over 35 års erfaring innen bransjen og fungere som leder for feltet for eksport, har vi følgende av lojale kunder og tilbyr personlig service. Vi har et stort og profesjonelt team som arbeider med å eksportere, inkludert salgsteam, teknologisk team, dokumentteam, fraktlag som vil sikre en topp service.Bedriftskultur


3.png


Praktisk; Ærlig; Ansvarlig; Takknemlig; rettmessige; Passional. CORE Lag flere og flere mennesker for å lykkes.

ARBEIDSMETODER

Yrke + Konsentrasjon + Omkreftning + Tillit + Tålmodighet + Utholdenhet + Bestemmelse.

WOLVES SPIRIT

Samarbeid + Enhet + Tålmodighet + Wild + All out.


Vår fabrikkVårt sertifikat


Produksjonsutstyr

INSTALLASJON


5.png


Vi kan ordne vår ingeniør til fabrikken for å gjøre tilsyn med installasjonen, igangkjøring. Installasjonstjenesten er tilgjengelig for alle varer vi selger. Erfarne og kvalifiserte teknikere installerer kraner og tilbehør for kundens bekvemmelighet. En rekke tilbehør som fjernstyringssystemer og variabel hastighetskontrollenhet og så videre er også tilgjengelig. Vi kan også tilby turn-key prosjekt. Vi har profesjonelt installasjonslag og rik oversjøisk installasjonserfaring. Når det er nødvendig, vil de beste installasjonsløsningene bli anbefalt i tide. Installasjonstjenesten er tilgjengelig over hele verden.


OPPLÆRING


6.png


Kjenner operatørene dine nødstoppsignaler, hvor mye vekt de sikkert kan løfte eller nødstopprosedyrer for kranene dine? Sikkerhetsopplæring for kranoperatører kranulykker forårsaker arbeidsplassskader på kranoperatører, arbeidere på arbeidsplassen og til og med folk i nærheten. Flertallet av kranulykker skyldes menneskelige feil, noe som kan medføre sikkerhetsrisiko og ukontrollabel nedetid på kranene. Ulykkene kan minimeres eller forebygges gjennom riktig trening og kranbruk. Omfattende brukertrening og kran sikkerhetskurs er topp prioritet for oss. Vi tilbyr omfattende spesialisert trening og instruksjoner, ikke bare for våre teknikere og inspektører, men også for kranoperatørene dine. Vi tilpasser og spesifiserer treningskravene til løfteutstyret. Vi tilbyr en total støttepakke som har som mål å øke verdien til arbeidsstyrken din og øke sikkerhetsbevisstheten på din arbeidsplass. Vi kombinerer alle dine treningsbehov, fra grunnleggende kranoperatør trening til en personlig. Kjenn din operatør nødstoppsignaler, hvor mye vekt de trygt kan løfte eller nødstopprosedyrer for kranene dine? Sikkerhetsopplæring for kranoperatører


FAQ


1.Har du noen gang eksportert kranen til vårt land?

Vi har eksportert kranen til mer enn 95 land, vennligst finn detaljer i forsendelse

2.Which bransjer service deg?

Vi betjener mange næringer som Maskiner, Metallurgi, Elkraft, Jernbane, Vann Conservancy, Havn, Luftfart, Militær, Auto, Skipsbygging, Petroleum, Kjemisk, Tabulering, Kull, Stålfabrikanter, Støpselbetong, Stålvarehus, Marmor og Stein og annet felt.

3. Hvilke områder tjener du?

Vi har veldig stort marked i Kina lokale markedet, samtidig har vi eksport vår kran til hele verden, inkludert europeiske, Afrika, Midtøsten, Asia, Nord-Amerika, Sør-Amerika og så videre. Totalt mer enn 100 + land over hele verden.

4. Hvilke typer overheadkraner leverer du?

Vi er en ledende leverandør av overheadkraner, og vi kan tilby tre forskjellige typer, inkludert den enkle girder-løpekranen, den enkle bjelkekranen og den dobbelte bjelkekranen.

5.Which kraner er mest egnet for utendørs?

Gantry kran serien er ofte den mest egnet for utendørs type arbeid. Det er to typer - den enkle girder gantry kran anddouble girder gantry kran.

6. Hvilket internasjonalt sertifikat passerer kranen din?

Vår kran har passert CE, ISO, GOST, SGS, TUV, BV, og så videre.

7.Hvis du har lokal agent i vårt land?

Vi har agent i Bangladesh, Uruguay, India, Sør-Afrika, Saudi-Arabia, og så videre, samtidig utvikler vi flere agenter over hele verden. Velkommen du bli med oss for å bruke kranmarkedet og bygge lang tid vinn-vinn-samarbeid

8. Hva er den beste kranen for mine behov?

Vi har et omfattende utvalg av kvalitetskraner og tilbehør, inkludert Overhead kran, Gantry kran, Jib kran, Elektrisk heise og tilhørende produkter. Vi har også fordelt produkt som brukes i spesielle industrielle som Støpekran, Magnetkran, Gripkran brukt i stålverk, Og Klikk på de ovennevnte koblingene for å ta deg til den spesifikke produktsiden. Hvis du fortsatt trenger mer informasjon, vennligst kontakt oss.

9.Hvis du kan levere tekniske støtter eller reservedeler i tide når kranen brøt?

Når som helst, kan den elektroniske gratis teknisk støtten være tilgjengelig. Vi kan også ordne vår ingeniør til fabrikken etter behov. Vi kan levere reservedelene gratis innen garantiperioden og lade opp i pris når garantien er ugyldig.