Rail Mounted Container Gantry Crane

Rail Mounted Container Gantry Crane

Rail Mounted Container Gantry Crane Beskrivelse Jernmontert container gantry kran (RMG kran) er hovedsakelig brukt til å laste, losse, flytte og stable containere i jernbane transship felt og store container lagringsplasser. Den består av hovedbjelker, stive og fleksible utriggere, vognreiser ...
Chat nå

Produktdetaljer

Rail Mounted Container Gantry Crane


Beskrivelse

Jernmontert containerskran (RMG kran) brukes hovedsakelig til å laste, losse, flytte og stable containere i jernbanetransportfelt og store containere. Den består av hovedbjelke, stive og fleksible stenger, vognmekanisme, løftearm, kranens reisemekanisme, elektrisk system og betjenings førerhus.

Denne skinnemonterte containerskranen kan være 3 typer basert på operasjonstype i lagringsarrangementer: hvis bjelker uttrekker seg i retning av den enkle utriggeren, kalles enkeltklyftkran, og i retning av den dobbelte utriggeren blir det kalt dobbeltkran, og hvis bjelker ikke oppsøkende kalles ikke-cantilever kran. Brukere kan velge forskjellige typer avhengig av de forskjellige kravene til verft, lagring og transport av containere og kjøretøyer (lastebiler eller jernbanevogner).


Egenskaper

1. Lav løftehastighet på grunn av lav løftehøyde. Høykranens kjørehastighet passer til kravet til langvarig beholderens lagringsanleggs produktivitet. Sprederen ville gå over det fjerde / femte beholderlaget når bunken med beholdere er tre / fire lag, og løftehøyden avhenger av kravene til lagringsanlegg

2. Vognhastigheten avhenger av spenningen og avstandsavstanden på begge sider av broen. I tilfelle av spenningen og utreiseavstanden er kort, mindre vognhastighet og produktiviteten er tilrådelig; ellers kan kjøretøyets kjørehastighet økes for å tilfredsstille produktivitetsbehovet.

Når spenningen er over 40 meter, går kranmekanismen i høy hastighet, og begge sider av utriggerne vil avvike på grunn av at dra på hver side er forskjellig. Så det er en stabilisator utstyrt på denne kranen og elektrisk system vil holde begge sider av reisemekanismer synkron.

4. Elektrisk kjørestyringssystem vedtar tyristorhastighetsregulerende AC eller DC-styringssystem for å møte det høyere behovet og oppnå bedre ytelse for hastighetsregulering og -kontroll. Eller det vedtar konvensjonelle vekselstrømstrømsregulerende styringssystem med AC-styring og AC-stator spennings- og hastighetsregulerende drivstyringssystem.

En elektrisk bremsing som er utstyrt med tyristorhastighetsregulerende AC eller DC-styringssystem eller AC-stator spennings- og hastighetsregulerende drivstyringssystem brukes vanligvis som det elektriske styresystemet til en høyhastighets kranflyvningsmekanisme. Konvensjonelt vekselstrømregulerende drivstyringssystem som avhenger av bremsene for å slå av kjøreretningsmekanismer, bør unngås for å forhindre den store effekten på hele kranen.


spesifikasjon


Tekniske spesifikasjoner

Løftkapasitet (t)

35

40.5

Span (m)

30

22

Løftehøyde (m)

16

12.3

Arbeidstjeneste

A6

A7

Beholdermodell

20'40'45 '

Hastighet (m / min)

løfte~~POS=TRUNC

0 ~ 10

10 ~ 18

Trolley Traveling

3,4 ~ 34

40

Crane Traveling

2,9 ~ 29

45

Rotasjon (r / min)

1,35

Anbefalt jernbane

P43

QU70

Makt

3 fase, vekselstrøm, 380V, 50Hz


Forespørsel